Bokros évértékelőjéről csiripelünk

A pénteki Orbán-beszédről közvetített 'csirip-tudósításunk' sikerén felbuzdulva, Bokros mai évértékelőjéről is Twitter-es hangulatjelentéseket adunk.

Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje vasárnap délután két órától tart évértékelő beszédet Budapesten, a demorkata fórum hivatalos kampánynyitó rendezvényén.

Ahogy Orbán Viktor pénteki évértékelőjéről, úgy Bokroséról is folyamatosan tudósítunk, illetve Twitter-es hangulatjelentéseket adunk a helyszínről. 'Csiripjeinket' - illetve mindenki másét, aki hozzászólásaiban az "#evertekelo" kifejezést (hashtag-et) használja a Twitteren - olvasóink a NOl címoldalán, illetve a Voks oldalon, valamint a NOL Twitter csatornáján is követhetik. A véleményeket várjuk a NOL-on, a Twitteren és a Facebook-os rajongói oldalunkon is. (A Facebook-oldalunk egyébként már az ezerfős határnál jár; az ezredik tagunknak meglepetést tartogatunk, ahogy a kétezrediknek is - részletek az üzenőfalunkon.)

A legtalálóbb, legviccesebb csiripekből, azaz "#evertekelo"-s tweet-ekből a hétfői Népszabadságban válogatást közlünk - ahogy azt Orbán évértékelője után is tettük.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.