Bokros Putyinnak: Pácsemú??

Mit adott Orbánnak a paksi üzletért? Miért menekülnek az oligarchák? – „kínzó kérdéseket” kapott az orosz elnök a MoMától.

Oroszul tettek fel kérdéseket a kedden Magyarországra látogató Vlagyimir Putyinnak a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) vezetői. Bokros Lajos pártelnök és Bartha Péter elnökségi tag a MoMától kapott tájékoztatás szerint "kínzó kérdéseket" tett fel videoüzenetben az orosz elnöknek.

A Youtube-on megosztott felvételen egyebek mellett azt tudakolják Putyintól, hogy miért viszi ki az orosz oligarchia pénzét Oroszországból; miért vesz minden oligarcha Londonban lakást, illetve összefügg-e mindez a Putyin által támogatott irányított demokráciával, a jogállam hiányával.

Arról is faggatnák az orosz államfőt, hogy miért támogat nyíltan populista pártokat az EU-ban, és vajon mit adott Orbán Viktornak azért, hogy támogassa a paksi bővítést; egyáltalán – miért gondolja, hogy nekünk kifizetődő a paksi bővítésre adott orosz hitel, amikor nincs is szükségünk többlet villamosenergiára.

Ön szerint az orosz elnök látogatásának lesz gazdasági előnye hazánk számára?
 
Igen
 
Nem
Szavazok
 
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.