Blokád a 4204-esen

Két helyen is forgalomlassító demonstrációt tartanak az érintett utak rossz állapota miatt csütörtökön napközben a környező települések lakói Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte a helyi rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A rendőrség tájékoztatása szerint Mezőtúr és Törökszentmiklós között a 46-os számú főút tizenhármas kilométerszelvényénél félpályás útlezárásra kell számítania az arra közlekedőknek. A 4204-es számú úton pedig teljes útlezárás lesz, ezért a rendőrség kéri az arra járókat, hogy kerüljék el ezt a szakaszt.

Mindkét bejelentett és tudomásul vett tüntetés csütörtök reggel nyolc órakor kezdődik és délután négy óráig tart. A járőrök ez idő alatt forgalomeltereléssel segítik a környéken közlekedőket, akik Túrkevét Mezőtúr felől, illetve a Fegyvernek-Örményes-Kuncsorba útvonalon érhetik el.

A kezdeményezés okáról szólva a 4204-es számú út teljes lezárását megszervező Boldog István, Kétpó polgármestere elmondta: az érintett útszakasz állapota immár elviselhetetlen. Korábban éveken át a legkülönfélébb fórumokon próbálták sürgetni a szóban forgó út felújítását, ám a társönkormányzatokkal eddig tett lépéseik lényegében eredménytelenek maradtak.

A mentők, tűzoltók, rendőrségi gépjárművek, valamint a menetrend szerint közlekedő autóbuszok áthaladását biztosítják - tette hozzá Boldog István.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.