Blikk: P. László rokona segített megölni Bándy Katát

Megcáfolják a bizonyítékok Bándy Kata gyilkosát – írta mai számában a Blikk. A bulvárlap cikke szerint hiába állítja P. László, hogy egyedül ölte meg a lányt, a helyszínelők más eredményre jutottak.

"Kata utolsó erejével is védekezett, menekült volna, ám gyilkosa nem kegyelmezett a haláltusáját vívó lánynak. A lánynak annyi ereje azonban még volt, hogy P. László bal arcát megkarmolja: körmei alatt találták meg azokat a bőrfoszlányokat, amelyekből a már elfogott gyanúsított DNS-ét nyerték ki" – írta mai számában a Blikk.

A bulvárlap cikke hozzáteszi: a lány holttestén megtalálták a helyszínelők egy másik férfi anyagmaradványát is. Az ebből nyert DNS-minta a lap információi szerint azt mutatta, hogy a másik tettes rokona P. Lászlónak. A lap úgy tudja: unokatestvérével, J. Olivérrel is szeretnének beszélni a rendőrök.

A Népszabadság csütörtökön arról írt, P. László unokatestvérével, J. Olivérrel együtt volt Pécsen még a gyilkosság után is – J. Olivért azóta sem találják az ismerősök. A rendőrség azt nem erősítette meg, hogy köröznék a fiatalembert, ám lakóhelyén, Tompán a Blikknek azt mondták, nyomozók keresték, szerettek volna beszélni vele.

– Nem maradhat elvarratlan szál! Rövid időn belül pont kerülhet az ügy végére. A rövid idő pedig nálam nem heteket, hónapokat jelent – jelentette ki a Blikknek nyilatkozva dr. Angyal Miklós alezredes, aki a Bándy-gyilkosság helyszíni és halottszemléjét vezette. A szakember nem árulta el, hogy a lányt ott ölték-e meg, ahol megtalálták, vagy csak a holttestet szállították oda.

A Blikk úgy tudja, hogy keresnek egy öreg piros autót is a rendőrök, amellyel P. László és unokatestvére „vasazni" járt. Hiába szerették volna a bűnüldözők, P. László tegnap nem vállalta a hazugságvizsgálatot, továbbra is csak azt hajtogatta: egyedül ölt, mert megkívánta a magányos lányt. További részletek a Blikk mai számában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.