Bírságcsekkel utazott, elverték és ledobták a buszról

Megvertek a BKV-ellenőrök egy utast, nő az elégedetlenség az MDF-ben, kétséges, hogy a szocialisták támogatják-e az új főbírójelöltet, egy tévéműsor szerint megérzik a kutyák a rákot. Reggeli lapszemle.

Sz. Z. budapesti lakos kedd hajnalban a 6-os éjszakai buszjáraton vitába keveredett az ellenőrökkel és a biztonsági őrökkel, írja az Index. Az ellenőrök nem fogadták el menetjegyként azt a csekket, amit 20 perccel azelőtt kapott bírságként. Az utast a Széna téri megállónál megemelték és ledobták a buszról. Ezután a biztonságiak leszálltak, verni, rugdosni kezdték a mellkasán, fején és egyéb testrészein. Az inzultusnak több tanúja volt, köztük egy férfi, akiről később kiderült, hogy rendőr. Neki köszönhető, hogy az utast nem ütelegelték tovább.

Mind nagyobb az elégedetlenség az MDF tagságában amiatt, hogy az MDF szavazatai is hozzájárultak az MSZP-kormány megmentéséhez, számol be "névtelen" forrásokra hivatkozva a Magyar Hírlap. "Nem értjük, hogy az elnöknek miért volt fontosabb Rómába és Stuttgartba utaznia ahelyett, hogy az ország sorsát meghatározó költségvetési sarokszámokról és az adótörvényekről döntött volna a parlamentben" - mondta egy neve elhallgatását kérő budapesti MDF-es...

A Hírszerző azt jósolja, hogy a szocialisták nem fogják támogatni Havasiné Orbán Mária főbírójelöltet a parlamenti szavazáson. Egy "szétszavazás" után nem lesz meg a szükséges kétharmados támogatottság. A Fidesz, a KDNP és az SZDSZ számára így hiába elfogadható Havasiné, valószínűleg a hétfői parlamenti szavazás után is folytatódik asárdagasztás.

Lehelet alapján állapította meg egy kutya a rákot, erről a meghökkentő hírről számolt be a Népszava, amikor a Spektrum adására hivatkozott. Még a legmegveszekedettebb kutyarajongó is leejthette az állát azt a jelenetet látva, hogy az arra kiképzett kutyusok kiszagolják a rákot. A Spektrum Ész-lények című műsorában tényként mutatták be a diagnosztizáló szaglászást. Tegyük hozzá: a tényszerű és tudományos bizonyítás természetesen elmaradt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.