Bencsik nem kért bocsánatot Farkasházytól

Az ATV stúdiójában esett egymásnak Farkasházy Tivadar humorista és Bencsik András, a Magyar Demokrata hetilap főszerkesztője. 
Farkasházy elhozta a Csatt műsorába és fel is olvasta azt a cikket, amit Bencsik korábban írt arról, hogy egy nemzeti kommandóval ki kellene végezni a Heti Hetes tévéműsor néhány szereplőjét - közli a Népszava. Bencsik már nem is emlékezett az írásra, utólag csak gyilkos poénnak titulálta az írást, majd méltatlannak nevezte, hogy a humorista ilyen helyzetbe hozta.

Bencsik András a cikk kapcsán nem volt hajlandó elhatárolódni saját gondolataitól, miután végighallgatta Farkasházy felolvasását, csak gyilkos poénnak nevezte az írást, azzal magyarázva, hogy feldúlt állapotában vethette papírra a gondolatait.

A műsorban Kerényi Imre miniszteri biztos és Kukorelly Endre író is helyet kapott, aki úgy próbálta bocsánatkérésre bírni Bencsiket, hogy megjegyezte: ha ki is csúszik az ember száján ez az, még mindig mondhatja azt, hogy elnézést.

A Magyar Demokrata főszerkesztőjének azonban esze ágában sem volt bocsánatot kérni, sőt az irományt azzal tetézte, hogy a Heti Hetest ma is egy rendkívül kártékony műsornak tartja, majd méltatlannak nevezte, hogy Farkasházy ilyen kellemetlen helyzetbe hozta.

A felvétel itt nézhető meg.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.