Ugyanmár, Tamás - kiakadt Mellárra a Századvég vezetője

A Századvéget lepénzmosodázni nem annyira faszagányos, mint a rezsicsökkentés.
Nekiment Mellár Tamásnak a Századvég stratégiai igazgatója. G. Fodor Gábor kioktató hangnemben válaszolt Mellárnak (aki a Századvég egyik alapítója volt, 2011-ben szakított az intézettel, majd a KSH elnökeként is dolgozott), miután utóbbi a Népszabadságnak adott interjújában pénzmosodának nevezte a politikai elemzőcéget.

"Egészen megdöbbentő látni, hogy mivé lett egy komoly tudós, mi több, egy tiszteletre méltó közgazdász. S mindezt magától? Egy önfejlődés eredményeként?" - írja blogbejegyzésében G. Fodor. "Ugyanmár Tamás" - teszi hozzá, sérelmezve, hogy Mellár a Századvégtől való távozása után három és fél évvel borítja ki a bilit. G. Fodor Gábor azt sugalmazza, hogy Mellár nem önszántából nyilatkozott. Indulatos bejegyzésében G. Fodor megkérdőjelezi Mellár Tamás tisztességét is. "Attól még, hogy idegenül és értetlenül mozogsz a politikában, lehetnél az, ami vagy, jó közgazdász. Egy dakota közmondás szerint ehhez nem kell jellempróba".

Ha már G. Fodor jellempróbát említett, a magát és a Századvéget - legalábbis a szó CÖF-ös értelmében - függetlennek tartó elemző korábban a következő blogbejegyzésével hívta fel magára a figyelmet: "meg fogjuk védeni a világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését".

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.