Beindult a TV2 új üdvöskéje, Zuschlaggal járatná le a tanárokat

Pukli István alapította az Ifjú Szocialisták szekszárdi alapszervezetét, és akkor még barátja, harcostársa volt – ezt állította Zuschlag János a TV2-nek nyilatkozva. A csatorna hírigazgatója, Szalai Vivien a börtönviselt egykori politikusról a választási kampányra időzítve botránykönyvet írt.
Zuschlag János volt szocialista országgyűlési képviselő azt mondta a TV2 Tények hírműsorának pénteken, hogy Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, a Civil közoktatási platform egyik tagja korábban barátja, harcostársa volt – írja az MTI.

A bűnszervezetben elkövetett csalásért hat év börtönre ítélt volt politikus a hírműsorban elmondta, hogy – mint a szervezet országos ügyvezetője – ott volt, amikor Pukli István megalapította az Ifjú Szocialisták szekszárdi alapszervezetét. Hangsúlyozta: a mozgalomban mindenki barátként, családtagként, harcostársként tekintett a másikra.

Zuschlag János a műsorban kijelentette: a szervezetben mindenki tisztában volt azzal, hogy milyen pénzekből finanszírozzák az ifjúsági mozgalmat, hiszen hivatalosan nem kaptak támogatást, nem volt pénzük, minden pénzt „a civil szervezetek különböző módon elcsalt pénzeiből" kellett, hogy kifizessenek. Zuschlag szerint erről bizonyára a vezetők is tudtak.

A VS.hu ezzel kapcsolatban emlékeztet rá, hogy a csatorna új hírigazgatója, a Story magazin volt főszerkesztője, Szalai Vivien annak a botránykönyvnek a szerzője, amelyet a választási kampányban vetettek be, hogy lejárassák az MSZP-t a börtönt is megjárt egykori párttaggal.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.