Balog is beszállt a rezsiharcba

Védjük meg együtt a rezsicsökkentést! címmel tartott fórumot az emberierőforrás-miniszter, aki elárulta, mi az a fontos üzenet, amit a csökkentés hordoz, és mennyire igazságos.

Fontos üzenetet hordoz a rezsicsökkentés, mégpedig azt, hogy közteherviselés van az országban - jelentette ki az emberierőforrás-miniszter pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban.

Balog Zoltán a Védjük meg együtt a rezsicsökkentést! című fórum előtt megtartott sajtótájékoztatón elmondta, az "nem járja", hogy éppen azok szenvedik meg a gazdasági válságot és viselik az ebből eredő következményeket, akik munkából akarják eltartani magukat és családjukat.

Egy olyan tehermegosztás alakult ki a kormány segítségével a bankok, a közműszolgáltatók és a lakosság között Magyarországon, amely sokkal igazságosabb a korábbi rendszereknél - fogalmazott a miniszter, hozzátéve, hogy a Fidesz-KDNP várhatóan hamarosan döntést hoz a harmadik rezsicsökkentés üteméről és mértékéről a Balatonszárszón megrendezett frakcióülésén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.