Bajnai Gordon bevallotta, hogy félrelépett

Félreléptem! - tette közzé közösségi oldalán Bajnai Gordon miniszterelnök, de ettől függetlenül máris a pénteki ellenzéki megmozdulásra hívott mindenkit.

"Bajnai Gordon az első a magyar miniszterelnökök sorában, aki csatlakozott a Twitterhez" - adta hírül nemrég a volt kormányfő sajtómunkatársa. A hivatkozott szolgáltatás lényege, hogy a felhasználók rövid üzeneteket oszthatnak meg egymással, s saját oldalán mindenki az általa követett blogolók üzeneteit látja.

Bajnai Gordon a sportsérülését dokumentálja a Facebookon
Bajnai Gordon a sportsérülését dokumentálja a Facebookon

A korábban kiadott közlemény hangsúlyozta, hogy "a válságkezelő miniszterelnök" bejegyzéseit legtöbbször maga írja, a tweetek zömében egyes szám harmadik személyben szólnak majd.

A napokban megjelent első tweetje a legutóbbi angliai útjával volt kapcsolatos: "Helló, Twitter! Helló, magyarok! Üdv Londonból! Londonban, a 3. legnagyobb 'magyar városban' közel 200 ezer magyar él. Többségük hazajönne, ha lenne remény.". 

A volt kormányfő a Facebookon is egyre többet mutat meg magánéletéből. Legutóbb közösségi bejegyzésében azt írta: "Félreléptem :-) A tegnapi sportbalesetet ecetes konyharuhával kezelem, hogy lábra tudjak állni, hiszen holnap: Talpra magyar!" - írta, egyúttal a március 15-i ellenzéki megmozdulásra is szervezve a híveket. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.