Bajnai: Nekem nincs titkolnivalóm

Bajnai Gordon a magánszférában a szaktudásából gyarapodott, szemben a mai rezsim meghatározó politikusaival, akik a politikai befolyásukból csináltak magánvagyont - közölte az Együtt-2014.

Bajnai Gordonnak nincs titkolnivalója, a volt miniszterelnök ugyanis nem a politikai befolyásából csinált magánvagyont - írta az Együtt-PM szövetség az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a fideszes Zsigó Róbert kijelentésére reagálva.

A kormánypárt szóvivője - utalva a Heti Válasz csütörtöki számában megjelent, a Bajnai család üzleti érdekeltségeivel foglalkozó újabb cikkre - sajtótájékoztatóján azt mondta, az állampárt segítségével jött létre a Bajnai-vállalatbirodalom.

A Bajnai Gordon vezette Együtt-PM szövetség szerint a Heti Válasz csúsztatásokból, sejtetésekből és hazugságokból szőtte újabb cikkét is. A valóság mindezzel szemben az, hogy a volt miniszterelnök - "szemben a mai rezsim meghatározó politikusaival" - nem a politikai befolyásából csinált magánvagyont, hanem a magánszférában a szaktudásával elért sikereiből - írták.

Közleményükben úgy fogalmaztak: Magyarországot ma megélhetési politikusok vezetik, akik elvileg az egyetem elvégzése óta a politikában vagy az államigazgatásban keresik a kenyerüket, ehhez képest kavicsbányát, tokaji szőlőt, földbirtokot "találtak" politikusságuk évtizedei alatt, vagyonukkal pedig soha nem számoltak el megnyugtató módon.

Bajnai Gordonnak - szemben velük - nincs titkolnivalója: önmaga és családja tekintetében is áll az összehasonlítás elé, Orbán Viktor miniszterelnökkel akár a nyílt színi vitára is kész, hogy családjaik vagyonosodásáról és az országot érintő egyéb fontos kérdésekről is számot adjanak a magyar választóknak - közölte az Együtt-PM.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.