Bajnai: legyen Orbán után egy európai, normális Magyarország

Az Együtt-PM azok szavazatát várja, akik úgy gondolják, hogy egyszerre akarnak európaiak lenni és magyarok maradni, valamint azt szeretnék, hogy a gyermekeik és az unokáik is azok legyenek – mondta Bajnai Gordon, a szövetség vezetője vasárnap reggel, miután leadta szavazatát.
A volt kormányfő arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a vasárnap gyermeknap, és ennek a választásnak az az egyik legfontosabb tétje, hogy a gyerekeink és az unokáink milyen országban nőnek fel, lehetnek-e majd ők is egyszerre európai és magyar polgárok. Erre csak akkor van lehetőség, ha megújul és megerősödik egy olyan ellenzék, amelyik kormányzóképes alternatívát tud kínálni Orbán Viktor rendszerével szemben. Ennek a folyamatnak az első lépcsője lehet az EP-választás – jelentette ki.

Azok szavazzanak az Együtt-PM listájára, akik azt szeretnék, hogy megújuljon és megerősödjön Orbán Viktor ellenzéke, „legyen Orbán Viktor után egy európai normális Magyarország", és ne a Jobbik vegye át a hatalmat Orbán Viktor "elkerülhetetlenül összeomló rendszerétől" – mondta.

A választók most dönthetnek arról, hogy akik Európában képviselik őket, azok erősítik-e európai jelenlétünket vagy éppen „onnan eltávolítják, el akarják-e vinni, mint ahogy a Fidesz vagy a Jobbik javasolja" – jelentette ki.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.