Bajnai: "Kormányváltók, szavazzatok!"

Nagyjából 5 óra van még az urnák zárásáig: mindenki fogjon meg egy rokont, egy barátot és egy szomszédot és vigye el szavazni, mert akkor nemcsak a kétharmadot bonthatjuk le, hanem kormányt is válthatunk, sőt – afféle bónuszként – visszaszoríthatjuk a szélsőjobboldal előretörését is. Ezt üzente a részvételi adatok láttán Bajnai Gordon.
Az új, egyfordulós rendszer részvételi adatait nehéz összehasonlítani a korábbi évek kétfordulós adatsoraival, de az tény, hogy ma délig arányaiban kevesebben mentek el voksolni, mint négy éve - fogalmazott az Együtt-PM Szövetség vezetője. Ez kedvezhet a Jobbiknak és – a békemenetes fanatikusok révén – kedvezhet a Fidesznek is, de nem feltétlenül kedvez a kormányváltásnak. Pedig a választók többsége elégedetlen a kormány teljesítményével és ki van akadva az Orbán-rezsim viselt dolgain: ne hagyjuk hát, hogy a közhangulatot legyőzze az ellenfél szervezettsége, vagy –ami még rosszabb –a saját lustaságunk!

Kormányváltók, szavazzatok! - írta üzenetében Bajnai Gordon. - Egyetlen kormányváltó se maradjon otthon, mert akkor újabb négy évig senki másnak nem tehet majd szemrehányást, csak saját magának. Minél magasabb a részvételi arány, annál nagyobb az esély a kormányváltásra, növelje hát mindenki az esélyt azzal, hogy meggyőz másokat is: menjen el és szavazzon a 17-es listára!

Nincs még késő, meg lehet csinálni: egyenként elbuknánk, de együtt győzni fogunk! - fogalmazott Bajnai.

 

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.