Az MSZP más által létrehozott épületek képével kampányolt

Szűcs Lajos bejelentése alapján törvénysértést állapított meg a választási bizottság. A fideszes képviselőt számos települési vezető egyházi méltóság, intézményvezető kereste meg azzal: súlyosan sérti az általuk vezetett közösség és intézmény méltóságát, elvégzett munkáját az, hogy az MSZP kampányol azokkal az eredményekkel, amelyeket saját maguk értek el.

A Pest Megyei Területi Választási Bizottság szerint az MSZP megsértette a választási eljárásról szóló törvényt azzal, hogy szórólapjukon olyan építmények szerepelnek, amelyek felújításához, megépítéséhez a párt semmilyen formában nem járult hozzá - közölte a Fidesz sajtóosztálya. A Pest Megyei Területi Választási Bizottság június 4-i keltezéssel állapította meg a törvénysértést, és az MSZP-t eltiltotta a jogszabálysértéstől - áll a közleményben.

A szocialisták szórólapján, amelyet a Fidesz közlése szerint országszerte terjesztettek, olyan építmények szerepelnek, amelyek felújításához, megépítéséhez az MSZP semmilyen formában nem járult hozzá. A szórólap ugyanakkor azt a téves látszatot kelti, mintha a szocialista képviselőjelölteknek köszönhetnék a települések ezeket a létesítményeket.

A kifogást Szűcs Lajos fideszes képviselő nyújtotta be, mert az elmúlt hetekben számos települési vezető, egyházi méltóság, intézményvezető kereste meg azzal: súlyosan sérti az általuk vezetett közösség és intézmény méltóságát, elvégzett munkáját az, hogy az MSZP kampányol azokkal az eredményekkel, amelyeket saját maguk értek el az elmúlt években - áll a közleményben.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.