Az MSZP bocsánatkérésre szólítja föl Kocsis Mátét

A Fidesz szerint alvilági módszerekkel egyedül a maffiabaloldal él, példaként többek közt a romagyilkosságokat hozták föl. Az MSZP tiltakozik amiatt, hogy a baloldalt összefüggésbe hozták a gyilkosságokkal, a felelősök kirúgását követelik.

Az ex-MIÉP-es Kocsis Máté stábja tegnap ismét átlépett egy határt, amit Európában normális emberek nem szoktak: rasszista alapú gyilkosságok elkövetésével hozta összefüggésbe politikai ellenfeleit. Először azt hittük elírás történt, de az MTI kérdésünkre megerősítette: valóban azt írta a Fidesz, amit közreadtak - írja Török Zsolt, az MSZP szóvivője az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében.

A politikus így fogalmaz: az MSZP leghatározottabban visszautasítja a Fidesz szélsőséges és hazug kijelentését!
Különösen visszás a Fidesz gyűlöletkonyhájában kifőzött keverék tálalása, amely az egész társadalmat mérgezi, miközben: a Fidesz elnöke már évekkel ezelőtt egy többszörös gyilkossággal vádolt banda, a Fekete Sereg vezetőjével bulizott, fényképezkedett; a Fidesz-kormány adta ki a baltás gyilkost még a nemzetközi közvélemény és a normálisabb jobboldali magyarok felháborodását is elviselve, s ezzel szavazóira szégyent hozva; a Fidesz székházból egy gyilkos hordta, lökdöste ki a fiatalokat tavasszal, akit a Fidesz pártigazgatójának embereként tartanak nyilván.

Felszólítjuk a Fidesz kommunikációs igazgatóját, Kocsis Mátét, hogy haladéktalanul kérjen bocsánatot undorító közleményükért és azonnali hatállyal távolítsák el az ilyen durva, agresszív és hazug állításokat tartalmazó írás megfogalmazóját, kiadóját, és az illetékes felelőst - zárul a közlemény.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.