Az MDF örülne Debreczeninek

Az MDF szóvivője egyetértene azzal, hogy a párt és Debreczeni József közíró között "legyen formalizált kapcsolat". Debreczeni a Népszabadság mai számában nem zárta ki, hogy politikusi szerepet vállaljon, leszögezve, hogy csak a demokrata fórum jöhet szóba.

Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője az MTI-nek szerdán azt mondta: egyetért azzal, hogy legyen formalizált kapcsolat az MDF és Debreczeni József között. Az MTI annak kapcsán kereste meg az MDF-es politikust, hogy szerdán a Népszabadságban Debreczeni József közíró nem zárta ki, hogy politikusi szerepet vállal.

Mint mondta, a rendszerváltás óriási történelmi fordulatot jelentett, abban igyekezett részt venni. "Most is történelmi idők jönnek, ha nem is olyan reménytelik, épp ezért a politikai szerep is jöhet akár" - nyilatkozta a lapnak, majd hozzátette: számára csak az MDF jöhet szóba.

Kerék-Bárczy Szabolcs úgy fogalmazott: egyetért Debreczeni József írásaival és gondolatmenetével. Közölte: örülne annak, ha formalizált kapcsolat alakulna ki az MDF és Debreczeni József között, azonban - mint kiemelte - erről még nem tárgyaltak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.