Az Index 'deviánsai' felvásárolják a Magyar Hírlapot

Visszafogottan válaszolt az Index a Magyar Hírlapnak. A magát "mérsékelt jobboldaliként" definiáló napilap tegnap címoldalról indulva több cikkben is hosszasan értekezik az Index vélelmezett baloldali kötődéséről, "hányaveti stílusáról, a magyarság múltján és nemzeti értékein élcelődő pimasz hangvételéről". Az indexesek humoros videóval válaszoltak.

„Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot". Ezekkel a szavakkal, egy humoros videóval és egy Magyar Hírlapot felvásárló akcióval válaszoltak az Index munkatársai arra a személyeskedő cikkre, melyet tegnap címlapjának első helyén közölt a magát mérsékelt jobboldaliként definiáló napilap.

A Magyar Hírlapban megjelent, az "Index-bérférgek akciója" című írás hosszasan értekezik a portál vélelmezett baloldali kötődéséről, "hányaveti stílusáról, a magyarság múltján és nemzeti értékein élcelődő pimasz hangvételéről". A cikk hosszan szapulja Braun Róbertet, a Pulitzer-emlékdíjas Tóta W. Árpádot és az internetes újság főszerkesztőjét, Uj Pétert is.

Ahogy arról beszámoltunk, a napilapnál az verhette ki a biztosítékot, hogy az Index pénteken azt írta: eladhatják a Széles Gábor médiabirodalmába tartozó Echo TV-t és a Magyar Hírlapot. Ezt a cikket Szabó Zoltán jegyezte és mint a hvg.hu-nak elmondta: az egész hírlapos kirohanásban az esik a legrosszabbul neki, hogy még csak meg sem említik a nevét. „Ez a pályafutásom mélypontja" - tette hozzá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.