Az ATV székházához láncolták magukat a JESZ aktivistái

A Jólét és Szabadság Demokratikus Közösség (JESZ) ifjúsági tagozatának néhány tagja az ATV székházának bejáratához láncolta magát csütörtök délután fél négy körül. Így tiltakoztak, amiért „az ATV folyamatosan nyilvánosságot ad Bokros Lajosnak, a mandátumtolvajok királyának.”

Az MDF utódszervezete, a JESZ ezzel a flashmobbal akarta felhívni az 'összmagyarság' figyelmét arra, hogy bár ők visszahívták Bokrost, a politikus ennek ellenére nem hajlandó visszaadni EP-mandátumát - olvasható az ATV tudósításában.

Az aktivisták átadtak a televízió vezetőségének egy "Elég volt!'" feliratú petíciót. Egyik szószólójuk az atv.hu kérdésére azt mondta: céljuk, hogy a visszahívott Bokros helyére a JESZ elnöke, Makay Zsolt utazzon az EP-be.

Egy aktivista az ATV tudósítójának kérdésére elmondta: a biztos pártválasztók körében 2, míg a teljes lakosság körében 1 százalékos népszerűségnek örvend a JESZ, azaz támogatottságuk éppen olyan magas, mint a Demokratikus Koalícióé.

A mintegy tízperces tüntetés végén az aktivistákat igazoltatták a rendőrök. A csatorna nem tesz feljelentést a tüntetés miatt - olvasható az ATV oldalán.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.