Polgári értékrend fűti a paksi erőmű volt vezetőjét

Bemutatta a 2014-es önkormányzati választásokon induló csapatát Süli János paksi polgármesterjelölt csütörtökön.

Élhető, folyamatosan fejlődő várost képzel el Süli János, a Paksi Atomerőmű Zrt. volt vezérigazgatója: olyat, ahol a kisgyermektől a nyugdíjasig mindenki jól érzi magát.

Azt mondta, hogy támogatják a kormánynak azt a szándékát, hogy Pakson újabb erőművi blokkokat építsenek. „Az előnyöket szeretnénk kiaknázni a régió érdekében, az átmeneti hátrányokat pedig minimálisra csökkenteni" - hangoztatta Süli János. Közölte: minden körzetben állítanak jelöltet, többségük dolgozott már a városvezetésben, némelyek több ciklusban képviselőként. A csoport Süli János szavai szerint lokálpatrióta érzelmű, polgári értékrendű.

Arra a kérdésre, hogy Süli János írt-e alá vezérigazgatóként kifizetési igazolást a Józsa István MSZP-s képviselőt foglalkoztató cégnek, a polgármester-jelölt kijelentette: ismeri Józsa Istvánt, és valószínűleg aláírt neki szóló kifizetési igazolást, ha az "értékhatár alapján erre ő volt jogosult". Hozzátette: az összegből ítélve az biztosan nem egy szerződésre, és nem egy rövid időszakra vonatkozott.
"Kifizetésre minden esetben valós teljesítés esetén került sor" - mondta Süli János. Elmondta: Józsa István személyesen ismeri, jó szakembernek tartja.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.