Árok Kornél nem lesz főpolgármester

Visszalépett Árok Kornél a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja főpolgármester-jelöltségétől, a döntést a párt budapesti elnöksége és választmánya elfogadta - közölte Schmuck Andor pártelnök kedden.
Közölte azt is, hogy a párt budapesti elnöksége és a választmány augusztus 21-én ismét tanácskozik, ahol elfogadják az új főpolgármester-jelölt személyét.

Schmuck Andor közleményében úgy fogalmazott, hogy a szociáldemokraták mindig fontosnak tartották az értékalapú megállapodást, ami nem pozíciókról szól, hanem elvekről.

Árok Kornélt július 17-én választották a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának főpolgármester-jelöltjévé. A párt két nappal korábbi kongresszusának szünetében jelentette be Schmuck Andor elnök, hogy a testület döntése értelmében önálló főpolgármester-jelöltet állítanak az őszi választásra.

Árok Kornél 2010-2012 között a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke volt, 2012-től a Szövetségben, Együtt Magyarországért (SZEM) párt elnöke volt, 2014. januárja óta a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának ügyvezetője.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.