Árok Kornél: A rendszerbe kódolva van a biztos vereség

A Szociáldemokraták szerint program hiányában előre kódolt az "összefogás" főpolgármester-jelöltjének választási veresége – erről közleményben tájékoztatta Árok Kornél, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja főpolgármester-jelöltje szerdán az MTI-t.
"Déja vu érzésem van, mintha visszarepültünk volna valami politikai féreglyukon az év elejére. Tudjuk, hogy akkor is volt közös miniszterelnök-jelölt, de nem volt közös ellenzéki program. Az eredmény ismert!" - fogalmazott a politikus.

Közlése szerint nem lehet tudni, hogy a Budapesten lakóknak mitől lesz jobb a jelenlegi városvezetés leváltásával. Vagyis ismét a személyek és helyek elosztásáról szól minden, és nem a tömegközlekedés, a környezetvédelem fejlesztéséről és munkahelyteremtő beruházások ösztönzéséről - hangsúlyozta.

Úgy vélekedett, hogy ez a forgatókönyv idén már megbukott, "ebbe a rendszerbe kódolva van a biztos vereség október 12-én is".

"Hogyan lehet egy közös főpolgármester-jelöltet egy eleve vesztes csatába küldeni? Ki akar vajon egy vesztesre szavazni? Budapestnek nyernie kell!" - közölte Árok Kornél.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.