Áramlopással vádolja Kozsót a teaháza vezetője

A zenész budapesti, Jókai utcai teaházának korábbi üzletvezetője szerint trükközött a villanyórákkal.

Keglovics Zoltán, a Zöld Teknős Barlangja nevű vendéglátóhely korábbi vezetője arról mesélt a Blikknek, hogy a teaház számlái meglepően alacsonyak voltak annak ellenére, hogy sok gépet működtettek, és a számtalan ellenőrzési felszólítást folyamatosan el kellett hárítaniuk Kozsó, vagy polgári nevén Kocsor Zsolt utasításai szerint.

„Hiába kerestem az adott számú villanyórát, nem volt olyan az üzletben. Többszöri kérdésemre nagy nehezen kinyögte Kozso, hogy fogalma sincs hol lehet, mert leszerelték. Kozso kioktatott minket: azt kell mondanunk, hogy a tulaj jelenlétében ellenőrizhet csak, és ő persze sohasem ért rá” – mesél az egykori alkalmazott arról, hogy még csak nem is volt olyan villanyóra, amit ellenőrizni akartak az Elmű emberei.

„A négyklímás, több hűtőszekrényes és nagy fogyasztású forralókkal, külső neonfényekkel üzemelő teaház negyedéves villanyszámlája a kétezer forintot sem érte el. Kozso mindenkinek elmondta: ha kérdezi valaki, azt kell mondani, hogy gyertyával világítunk” – világított rá a spórolás titkára Keglovics.

Az alkalmazottak végül állításuk szerint a saját védelmük érdekében kezdték el gyűjteni a számlákat és a mérőórák fényképeit. Utóbbi esetében valami egészen furcsát vettek észre: „a mérő állása nemhogy nőtt, egyre kevesebb lett”.

A férfi szerint a gyanús áramszámlákkal ellentétben vízdíjról sohasem érkezett csekk.

Kozsó csak annyit közölt az ügy kapcsán, hogy a hely már nem az övé, és visszautasította az áramlopás vádját. A lap azonban arra is felhívta a figyelmet, hogy a számlák, amelyeket az üzletvezető bemutatott, már többévesek.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.