Amikor már a Jobbiknak is túl mocskos a kampány

A Jobbik elnöke szerint az ózdi megismételt választás reményt ad azoknak, akik kormányváltásban bíznak.
Nagy Sándor recski és Janiczak Dávid ózdi jelölt is jól láthatóan növelte támogatói számát. A részvételi arány is azt mutatja, hogy széles összefogás, erős akarat nyilvánult meg - értékelte a vasárnapi megismételt önkormányzati választások eredményét Vona Gábor hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Hozzátette: meggyőződése, hogy a vasárnapi voksolás már nem a 2014-es választási évad utolsó csatája, hanem a következő választásokhoz tartozik.

A Jobbik elnöke bírálta a tisztességtelen kampányt, a mocskolódó szórólapokat és a szavazatvásárlást, amivel szembeállította, hogy pártja pozitív üzenetekkel, programmal hívta a választókat. Azon álláspontjának is hangot adott, miszerint mindenki, aki a Jobbikra szavazott, saját elhatározásából ment, míg abban nem biztos, hogy ez a Fidesz 31 százalékára is elmondható.

Vona Gábor egyúttal arcátlan és felháborító kijelentésnek minősítette, hogy Répássy Róbert, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára az Országgyűlésben gratulált ahhoz, hogy a Jobbiknak "az MSZP rasszista szavazóit sikerült megnyerni". Az államtitkár ezzel megsértette az ózdiakat, így nyilvánosan bocsánatot kell kérnie tőlük - jelentette ki.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.