Alternatív évértékelővel gyúr az Orbán-beszédre a 4K!

Évértékelő galériát készít február 7-éig a 4K! - Negyedik Köztársaság mozgalom. A szervezet attól tart, hogy Orbán Viktor kormányfő jövő keddi évértékelő beszéde talán nem terjed majd ki minden apró részletre, ezért arra kérik az "Embereket", hogy készítsék el a saját évértékelőjüket: írják fel egy lapra, mit hozott számukra a 2011-es esztendő.

"Orbán Viktor jövő kedden évértekelő beszédet tart, ahol ismerteti majd a Matolcsy által elért 'óriási sikereket', és megünnepli 'Magyarország átszervezését'. Arról valószínűleg nem fog beszélni, hogyan juttatták az országot az államcsőd közelébe, miért szorulunk újra IMF-hitelre, és miért csökkent kétmillió embernek a fizetése" - írja honlapján a 4K! - Negyedik Köztársaság mozgalom.

A szervezet által közzétett felhívás úgy fogalmaz: "Ne hagyjuk a kormánypropagandára az év értékelését, mondjuk el mindannyian, milyen volt a tavalyi évünk. A kormány úgyis folyton az emberekre hivatkozik, csináljuk meg akkor nekik az Emberek Évértékelőjét."

Az évértékeléshez nincs szükség sok mindenre. Azt kérik a jelentkezőktől, hogy fogjanak egy papírlapot, a tetejére írják fel a 2011-es évszámot. Alatta néhány sorban fel kell sorolni, hogy mi történt tavaly az országgal, az évértékelők milyen változásokat éltek meg. Kell még egy fénykép is, majd az elkészült művet az info@negyedikkoztarsasag.hu címre kell elküldeni.

A 4K! a képekből keddre, még Orbán Viktor beszéde előtt készít egy nagy évértékelő galériát, "csak hogy az igazság is rögzítve legyen" - olvasható a honlapon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.