Alpári kommunistázás a keresztényi szeretet jegyében

Komisszár, elvtárs, utódpárt, diktatúra, Internacionálé - csak ilyen lapos és ócska kommunistázásra futotta a KDNP-től a mai MSZP-kongresszus kapcsán.

Az MSZP aktuális komisszárja, Mesterházy Attila ma ismét bohócot csinált magából, amikor a szocialisták kongresszusán együtt villogott megújulást hazudva az első sorokban terpeszkedő Gyurcsány Ferenccel, Bajnai Gordonnal, Fodor Gáborral és megannyi elvtárssal- írja közleményében a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP).

Fölteszik a kérdést: "emlékszünk még arra, amikor a legutóbbi kormányváltás előtt Bajnai együtt énekelte az Internacionálét szinte ugyanezekkel az emberekkel az akkori kormányzópárt kongresszusán?" Mint írják, Szanyi kapitány és a jogosítvány nélkülieket a minap együgyűnek tituláló Horváth Csaba is mind együtt bólogatott a baloldali összeboruláshoz, amely szinte semmi más programot nem hirdet, mint hogy leváltsák a jelenlegi kormánypártokat.

Mesterházy, immár Gyurcsányék miniszterelnök-jelöltjeként büszkén, ugyanakkor igencsak disszonáns hangon ágált a rendszerváltás befejezése mellett az egykori diktatúrát működtető szervezet utódpártjának vezetőjeként.
A Kereszténydemokrata Néppárt szerint az emberek tudják, hogy kire bízzák az ország kormányzását: a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy trióra vagy a terheket csökkentő, hazánkért nemzetközi színtéren is kiálló, a családokat segítő kormányzati munkát felmutató nemzeti-jobbközép erőkre - zárul a kisebbik kormánypárt közleménye.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.