Állítsuk meg az utcán a minisztereket!

A földművelésügyi miniszter, a „vidéki ember” elbukta a Szél Bernadett ellen indított pert.

Pert nyert ma Szél Bernadett Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter ellen. A tárca vezetője azért perelte be az LMP társelnökét, Szél Bernadett országgyűlési képviselőt, mert az azt állította róla a Kossuth Rádióban, hogy eltőzsdézett 400 milliót. 

Fazekas Sándor nem jelent meg a tárgyaláson. Ügyvédje szerint a képviselőnő megsértette a miniszter emberi méltóságát, becsületét és a jó hírnevét, ezért 2 millió forint kártérítést kért és a bocsánatát.

– Azt is megtudhattuk, hogy Fazekas egy vidéki ember, aki sosem járt még a tőzsdén, de miután én megsértettem az emberi méltóságát, az ügyvédje szerint a miniszterre kemény idők vártak: Karcagon állampolgárok lépten-nyomon megállították emiatt, hogy ő eltőzsdézte a pénzt, sőt a parlamentben is számon kérték szegény minisztert – írja a tárgyalásról Szél Bernadett a Facebookon, hozzátéve: a pert Fazekasék elvesztették.

Az LMP társelnöke egyébként nagyon pártolja azt a fajta állampolgári aktivizmust, ami állítólag Karcagon zajlott: mindenki állítsa meg a minisztereket az utcán, és kérje rajtuk számon az LMP-s politikusok mondásait!

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.