Államtitkok a kuruc.infon?

A Jobbik radikalizálná a Nemzetbiztonsági Hivatalt, s azt szeretné, hogy a közigazgatáson egyfajta bátor gondolkodás hullámozzon végig - olvasható az atv.hu-n.

Novák Előd, a Jobbik alelnöke legutóbbi lakossági fórumán Sárisápon értekezett arról, hogy pártja a multinacionális érdekeket szolgáló pártokkal szemben határozza meg magát. Bár az is igaz, hogy „óriási távolság van a Jobbik és a Fidesz között. Nagyobb, mint mondjuk az MSZP és a Fidesz között” - tette hozzá az atv.hu beszámolója szerint.

Novák kifejtette, legszívesebben átszerveznék az NBH erőit, „mert hát a szépen hangzó Nemzetbiztonsági Hivatal sem azzal foglalkozik, amivel kellene”. Most több százan, vagy több ezren azzal foglalatoskodnak a hivatalnál, hogy megfélemlítsék a gárdistákat, illetve terhelő adatokat gyűjtenek róluk, fotózzák, megfigyelik és zsarolni próbálják őket.

De nem reménytelen a radikális változás, „csak az kellene, hogy a Jobbik jusson be ezekbe a testületekbe, és egyfajta bátor gondolkodás hullámozzon végig az egész közigazgatáson” és akkor majd „Vona Gábor tüntesse ki kormányfőként, vagy Morvai Krisztina államfőként azokat az ügyészeket és bírókat, akik hajlandóak érdemben foglalkozni az elrabolt nemzeti vagyon előkerítésével”.

A Jobbik alelnöke arról is beszélt, december 14-én, egy kétharmados alkotmánymódosítással is járó új titoktörvényt fogadott el az Országgyűlés, a jelenlegi parlamenti pártok így akarják megakadályozni a teljes elszámoltatást. „Van rá lehetőség (...), s nyilván azon sem kell meglepődni, ha adott esetben a kuruc.info hírportálon vagy bárhol lehet olvasni ilyen, bizonyos minősített adatokat, ahogy mostanában szokták hívni, újabban az államtitkot”.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.