Ál-Bajnai szervez randevúkat

Hamis e-maileket küldtek ki ismeretlenek Bajnai Gordon, valamint a Haza és Haladás Alapítvány nevében, amelyekben a volt kormányfő személyes találkozóra hívta a címzetteket. A volt miniszterelnök titkársága jogi lépéséket tesz a Bajnai és az alapítvány nevével visszaélőkkel szemben.

Bajnai Gordon volt miniszterelnök titkársága közleményt adott ki, amelyben az áll, pénteken több forrásból is arról értesültek, hogy ismeretlenek az exkormányfő, illetve a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány nevében e-maileket küldtek ismeretlen számú címre, sokféle szövegvariánssal. Az alapítványhoz visszajutott szövegváltozat szerint a volt miniszterelnök személyes találkozóra hívja a címzetteket.

Bajnai titkársága szerint tekintettel arra, hogy az e-mail hamisítvány, annak tartalma pedig valótlan, kénytelenek azt feltételezni, hogy az ártó szándékkal íródott.

"Az alapítvány ahogyan eddig, úgy a jövőben is ellenőrizhető és igazolt módon kommunikál az általa megkeresett szakmai műhelyekkel, személyiségekkel. A volt miniszterelnök, illetve az alapítvány nevével és adataival visszaélő illetéktelenekkel szemben a miniszterelnök titkársága minden jogi és informatikai lépést megtesz" – zárul a közlemény.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.