Akadozik a telefonszolgáltatás egy gyöngyösi klikes iskolában

Gondok vannak egy gyöngyösi gimnáziumban a távolsági kimenő hívásokkal. Nem tudják, hogy nemfizetés vagy műszaki hiba okozta-e a galibát.

Múlt hét péntek óta nem működött a telefonszolgáltatás egészen e hét hétfőig a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnáziumban – értesült a Heves Megyei Hírlap.

A hírt annyiban erősítette meg az intézmény igazgatója, dr. Czinder Péter, hogy valóban vannak fennakadások a telefonhívásaikkal, de egyelőre azt nem tudja, hogy műszaki meghibásodás okozza-e ezt vagy számlatartozás, amit esetleg a fenntartó, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem fizetett be. 

– Az tény, hogy valami oknál fogva sem hívást indítani, sem pedig fogadni nem tudtunk iskolánkban múlt hét péntektől. A probléma valamelyest javult, hétfő óta csak a távolsági kimenő hívásokkal van gond. Ha műszaki meghibásodás történt, akkor szeretnénk mielőbbi megjavíttatni, de mivel pontos információim erről nincsenek, így azt nem tudom megerősíteni, hogy esetleg számlatartozás van-e az eset hátterében. Erről a fenntartó tudna nyilatkozni – tájékoztatott dr. Czinder Péter.

A Klik gyöngyösi tankerületének vezetője, dr. Tóth Zoltánné Hajnal Ilona az újság kérdéseire nem válaszolt.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.