Áder miatt megszakította majmos sorozatát a köztévé

Pedig olyan kedvesen bukfencezett Charly, a csimpánz. De semmi gond, a rajongók nálunk bepótolhatják a lemaradást.

Megszakították a köztévé adását Áder János New York-i beszéde miatt. Az M1-en éppen a Charly, majom a családban című német filmsorozat aktuális epizódját vetítették. A nézők azt már nem tudhatták meg, hogyan keveredett ékszerrablásba a Martin család, és hogyan mentette ki őket a kelepcéből csimpánz barátjuk. A műsort ugyanis lekeverték, hogy élőben közvetíthessék a köztársasági elnök drámai bejelentését az ENSZ New York-i klímacsúcsán.

Jelesül a következőket:

"Magyarország úgy tudta csökkenteni a kiotói klímacsúcson vállalt 6 százalék helyett 40 százalékkal a szén-dioxid-kibocsátást, hogy közben a válságok ellenére is nőtt a gazdasága. Magyarország már teljesítette azt, amit más országok még csak meg akarnak fogalmazni." Az államfő kitért arra is, hogy Magyarországon a fenntartható fejlődés jegyében a múlt héten egy jelentős termelőkapacitású napelemgyár alapkövét tették le.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Charly-rajongókat hogyan tudja majd kárpótolni a köztévé (Áder után ugyanis Rex felügyelőt vetítették), ezért a csimpánz-fanatikusok a NOL-on bepótolhatják a lemaradást:

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.