A Youtube-on is bemutatkozik Bogárdi Szabó püspök versenytársa

A Dunamelléken a református püspökkel szemben elindult egy másik jelölt, a béketeremtő, megegyezésre törekvő személyiségként ismert, népszerű váci esperes, Fónagy Miklós. A jelöltről, elképzeléseiről nagyon sokat meg lehet tudni egy több részes videó-interjúból.

Rövidesen eldől, hogy ismét Bogárdi Szabó István lesz-e a református püspök a Dunamelléken.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A fővárosi Hold utcai református templomban néhány nappal ezelőtt, "Biblia a döntéseinkben, egyház a választások idején" címmel tartott rendezvény Orbán Viktor beszéde kapcsán országos nyilvánosságot kapott. Balog Zoltán fideszes parlamenti képviselő templomában azonban a további előadók személye is nagyon érdekes volt. A Fidesz elnöke mellett megszólaló négy előadó a most esedékes dunamelléki püspökválasztáson induló Bogárdi Szabó István és csapata: a püspökkel együtt az egyházkerületi vezető tisztségekre pályázó személyek voltak. 

A választás már-már lefutottnak látszott, bár Bogárdi Szabó Istvánnal szemben elindult egy másik jelölt, a béketeremtő, megegyezésre törekvő személyiségként ismert, népszerű váci esperes, Fónagy Miklós. A jelöltről, elképzeléseiről nagyon sokat meg lehet tudni egy több részes videó-interjúból, amely a Youtube-on elérhető: az első rész

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

További részek: 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész

Fónagy Miklós váci esperesről és csapatáról honlap is tájékoztat>>>>

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.