A világ legdrágább mikulásvirága segíthet a Miklulásgyárnak

Árverésre bocsátják a világ alighanem legdrágább mikulásvirágát. A cserepes növényre a licit egymillió forintról indul. Licitálni sms-ben lehet, a befolyó pénzből pedig a Mikulásgyár nyári, várpalotai működését és a téli, fővárosi Mikulásgyár fűtésszámláit fedezik

Az ország egyik legnagyobb jótékonysági rendezvénye azért szánta el magát az árverezési akcióra, mert idén nemcsak télen dolgozik a szervezet, hanem nyáron is. Júniusban a Mikulásgyár Budapestről Várpalotára költözik.

Aktivistái a Pannónia Fesztiválon, június 9-13. között arra próbálják majd rávenni a fesztiválozókat, hogy hagyják a helyszínen egy-egy ruhadarabjukat, amelyeket tisztítás után a rászorulóknak osztanak szét.

A most elárverezendő mikulásvirágból a nyári működést - a kitelepülést, az önkéntesek étkezését - illetve a téli, budapesti Mikulásgyár fűtési számláinak egy részét próbálják majd finanszírozni.

A Mikulásgyár a 06-30-515-3313 telefonszámra várja sms-ben az ajánlatokat amiklulásvirágra. A válaszban a licitálók megkapják a mikulásvirág MMS-képét és azt is megtudhatják, hogy hol tart a licit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.