A Munkáspártnak elege van Bruce Willisből

A keddi újabb budapesti útlezárásokra és forgalomelterelésekre reagálva a Munkáspárt közleményt adott ki, amelyben a párt kifejtette: elege van a Bruce Willis-film forgatásából adódó kellemetlenségekből.

Kedden reggel lezárták a Ferdinánd hidat a Nyugati pályaudvar mögött, este hattól szerda hajnal hatig pedig a Március 15. tér Erzsébet hídtól délre eső részét és a mellékutcáit kerítik el a forgalom elől Bruce Willis Die Hard 5 című filmjének forgatása miatt - ez pedig nem tetszik a Munkáspártnak.

Közleményükben emlékeztetnek rá, hogy a fővárosi önkormányzat 150 millió forintot kap azért, hogy Budapesten forgatják „A Good Day to Die Hard” című amerikai filmet. Az ellenzéki párt kifogásolja, hogy eredetileg áprilistól júniusig tervezték a munkát, ám még most július közepén is javában folynak a forgatások.

"150 milliót adnak az amerikaiak, hogy két-három hónapon át teljes felfordulást idézhessenek elő a fővárosban. A film ráadásul nem is Budapesten játszódik, hanem valahol Oroszországban, és a harc az orosz maffiával folyik. A kulturális gyarmatosítás most hoz 150 milliót. De vajon megéri-e ennyiért, hogy meghunyászkodjunk magyar voltunkban, megéri-e, hogy akár egy darabkát is elveszítsünk nemzeti önbecsülésünkből? Egyébként is unjuk már a felfordulást, az útlezárásokat" - zárul a Munkáspárt közleménye.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.