Szijjártó Péter drámai hangú közleménye

Talányos közleményt adott ki az Országos Sajtószolgálat, a hír forrásaként a Miniszterelnökséget tüntették fel. Hogy Szijjártó Péter, "a miniszterelnök szóvivője" miért adta ki a közleményt, még nem sikerült megfejteni.

"Az emberek egyértelmű döntése ellenére a Gyurcsány-korszak folyamatosan tolakszik vissza - olvasható Szijjártó Péter közleményében. - Az országgyűlési választáson az emberek határozottan és egyértelműen lezárták a Gyurcsány-korszakot, és ezzel lezárták a hazugságok, az adathamisítások, a rendőri brutalitás és a korrupció korszakát. Jól látszik azonban, hogy továbbra is harcolni kell a Gyurcsány-korszak ellen, mert az újra és újra vissza akar térni."

Hogy Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője miért június 23-án, szerdán, 9 óra 53 perckor és milyen konkrét eseménnyel kapcsolatban fogalmazta meg fenti mondandóját, s miért gondolta, hogy ezt rögtön közkinccsé kell tennie, egyelőre nem sikerült megfejteni.

Az Országos Sajtószolgálat közelményeivel kapcsolatban a Magyar Távirati iroda minden esetben arra kéri az előfizetőket, hogy azokat "minden esetben OS jelzéssel használják fel. Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be adott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős."

A Szijjártó-féle kinyilatkoztatás közzétevőjeként/kiadójaként ez van föltüntetve: miniszterelnökség. E szó jelentése: a miniszterelnök hivatala. A miniszterelnök szó azt jelenti: a kormány elnöke. A kormány az államhatalom központi szerve, rendszerint a miniszterelnök testülete. A kormányzás az a tény, cselekvés, hogy valakit vagy valamit kormányoznak.

Ezeket értjük. Az isteni kinyilatkoztatásokat nem.

 

Szijjártó Péter
2010.06.23. Szijjarto Peter, a miniszterelnok szovivoje, sajtotajekoztaton bejelenti, hogy a Fidesz-KDNP Schmidt Palt jeloli koztarsasagi elnoknek.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.