A legmodernebb MRI a debreceni Kenézyben

Debrecen betegforgalom szempontjából a legnagyobb betegellátó, ezért indokolt, hogy a cívisvárosban két gép is szolgálja a pácienseket.

A legmodernebb vizsgálatokra alkalmas MRI-berendezés áll a betegek rendelkezésére július elejétől a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet szintén új épületében. A beruházás értéke több mint 300 millió forint, mely összeget egy határ menti együttműködés jegyében javarészt pályázaton nyerte az intézmény - írja a Hajdú-bihari Napló.

– Megtettük az első lépést annak érdekében, hogy a kórház jelentősen megújuljon. A továbbiakban is együttműködve a másik két intézménnyel a traumatológiai sürgősségi ellátásra és az osteoporosis területének fejlesztésére fókuszálunk – mondta dr. Lampé Zsolt főigazgató kedden a MRI-átadó ünnepségen.

Kósa Lajos polgármester továbbá elmondta: Debrecen betegforgalom szempontjából a legnagyobb betegellátó, ezért indokolt, hogy a cívisvárosban két gép is szolgálja a pácienseket. A teljes test vizsgálatára alkalmas mágneses rezonanciás berendezés a legtöbb súlyosabb betegségben pontosabb és gyorsabb diagnosztikát tesz lehetővé.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.