A KDNP szerint az SZDSZ még mindig képes kárt okozni

A kereszténydemokrata Pálffy István arra szólította fel kedden az egykori Szabad Demokraták Szövetségét, hogy fizessék vissza pártszékházukra felvett hitelüket.

A kisebbik kormánypárt kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében felháborítónak nevezte, hogy míg a magyar családok becsületesen fizetik törlesztő részleteiket, addig a volt szabad demokraták több mint 1 milliárd 200 milliós köztartozást halmoztak fel, és nem fizették vissza a pártszékházra felvett hitelüket.

A KDNP szerint "az igazságosság minimális követelménye", hogy a bírósági végrehajtás ugyanúgy elérje a volt liberális pártot és az adósságért felelősöket, mint bármelyik céget vagy állampolgárt. Pálffy István azt írta: a néhai SZDSZ még mindig képes anyagi kárt okozni, azután, hogy romba döntötték az országot, olyan politikai ámokfutáshoz asszisztálva, mint amilyet Gyurcsány Ferenc hajtott végre, és olyan megszorításokat támogatva, mint amilyenek Bajnai Gordon nevéhez fűződnek.

A kereszténydemokraták követelik, hogy azok a "liberálisok, akikben még egy szemernyi becsület maradt, most ne az ország-romboló álbaloldal színpadjain pózoljanak, hanem kérjenek bocsánatot az adósságukat tisztességesen fizetőktől, és nyúljanak bele saját zsebeikbe, ahol van elég pénz a tartozás kifizetésére" - közölte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.