A KDNP-nek tetszett Orbán beszéde

A KDNP szerint egy sikeresebb, jobban működő Magyarország képét vázolta fel Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédében.

A kisebbik kormánypárt közleményében úgy reagált: egyetértenek azzal a helyzetelemzéssel, miszerint szövetségben a Fidesszel sikerült olyan kormányzatot biztosítani az országnak a ciklusban, amely mind belső-, mind külső fenyegetettség idején is stabilan helyt állt. Példaként említették az árvizet, a vörösiszap-katasztrófát vagy az ország elleni külső nyomásgyakorlást.

A KDNP szerint minden magyar ember sikere, hogy helyre állt a munka becsülete, hogy csökkent a rezsi és hogy már a magyar családok helyzete is össze nem hasonlítható a négy évvel ezelőttihez képest.

A KDNP bízik abban, hogy a tavaszi választásokon újra bizalmat kap a jobbközép pártszövetség és valóban befejeződhet a posztkommunizmus lezárásának túlságosan is hosszúra nyúlt időszaka. Egy büszke, önmagában hinni tudó és az elért eredményeit megvédeni szándékozó, avagy egy önállótlan, szolgamentalitású Magyarország közötti választás lesz a tét az áprilisi voksoláson - zárul a közlemény.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.