A Jobbikkal ünnepelt-e Papcsák Ferenc?

Az MSZP szerint a fideszes Papcsák Ferenc március 15-én együtt ünnepelt a Jobbik politikusaival, ezért le kell mondania. A kormánypárti képviselő nyilvánvaló ostobaságnak nevezte a szocialisták állítását.

Az MSZP az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében felszólította Rogán Antalt, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét, hogy pártja nevében határolódjon el országgyűlési képviselőtársától, Papcsák Ferenctől, aki "egy videofelvétel tanúsága szerint Vona Gáborral és Gyöngyösi Mártonnal együtt ünnepelt a Jobbik idei március 15-ei rendezvényén". Papcsák Ferenc pedig azonnal mondjon le - követelték a szocialisták.

Erre reagálva a fideszes politikus, Zugló polgármestere az MTI-nek úgy fogalmazott, "paranoid állapotba került a szocialista párt", és nyilvánvaló ostobaságot állít, amikor közleményében azt írja, hogy "együtt ünnepeltem volna" a Jobbikkal.

Hozzátette, megvárta, amíg a Jobbik befejezi megemlékezését, majd ezt követően családjával ő is elhelyezte virágait a Batthyány-örökmécsesnél. Papcsák Ferenc közölte, harminc éve minden március 15-én magánemberként megemlékezik az örökmécsesnél.

 


Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.