A Jobbik nem hívja haza EP-képviselőit

A Jobbik nem hívja vissza képviselőit az Európa Parlamentből, noha a szombati tüntetésen elhangzottakból erre lehetne következtetni. Morvai Krisztina, Szegedi Csanád, Kovács Béla a helyén marad.

A Jobbik nem tervezi, hogy Európa Parlamenti képviselőit visszahívja Brüsszelből. Morvai Krisztina, Szegedi Csanád és Kovács Béla a szombati EU-zászlóégető budapesti rendezvény után úgy gondolják, hogy más EU-szkeptikus párthoz hasonlóan maradnak helyükön. Ami azt is jelenti, hogy fölveszik a nekik járó tiszteletdíjakat is. 

Szegedi Csanádot, a Jobbik alelnök-EP-képviselőt annak fényében kérdeztük a visszahívásról, hogy szombaton a Millenárison elhangzott: az EU és az IMF meg akarja fojtani Magyarországot, hazánkat megszállták, Magyarország az EU-tól nagyon durva, nyílt hadüzenetet kapott, a jelenlegi EU nem több nekik, mint bóvli kategória, a jó édes anyjuknak magyarázzanak stb.

Vasárnap sms-üzenetben kérdeztük Szegedit, visszahívják-e képviselőiket. Ezt a választ kaptuk: "A többi EU-szkeptikus párthoz hasonlóan a Jobbik is belső ellenzékként képviselteti magát tovább az EP-ben."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.