A Jobbik letudta a cédulagyűjtést, nem számháborúzik

Mind a 176 választókerületben összegyűlt idő előtt a Jobbik jelöltjeinek indulásához szükséges kopogtatócédula - tudatta közleményben a párt.

"A Jobbik örömmel jelenti be, hogy mind a 176 egyéni választókerületi jelöltjének összegyűlt az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvény, ez is mutatja, hogy a nemzeti oldal soha nem látott támogatottságot szerzett az emberek körében" - érkezett a párt közleménye a NOL postaládájába.

- Minden településen lehet majd az új erő képviselőjére szavazni, így a nagykoalíciós jelöltekkel szemben lesz végre egy jobbik választás - írja a párt nevében Szabó Gábor pártigazgató. A NOL információi szerint a Jobbik a gyors begyűjtéssel szerette volna letudni a kampány ezen kötelező feladatát, nem próbálta letarolni mások elől a szelvényeket. Mint ismert, a Fidesz mindent megmozgat, hogy kétmillió cédulája összegyűljön, miközben körzetenként mindössze 750 ajánlásra (biztos, ami biztos alapon 850-re) van szükség.

A NOL információi szerint a Jobbik aktivistái az elegendő számú szelvénynél megálltak, bár akadnak olyan kelet-magyarországi körzetek, ahol a szimpatizánsok beküldései miatt több ezer ajánlás is összegyűlt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.