A Fidesz szerint "erősen döcög" az ellenzéki együttműködés

A Fidesz szerint az ellenzéki egyeztetéseken kiderült: ugyanazt a veszélyes és a magyar emberek érdekeit semmibe vevő politikát folytatnák, amivel korábban kiárusították a nemzeti vagyont, és megszorító gazdaságpolitikával tönkretették Magyarországot.

A Fidesz-frakció MTI-hez eljuttatott közleménye az ellenzéki egyeztetések keddi tárgyalására reagált, amelyen szó volt a paksi atomerőmű bővítésének feltételeiről - köztük arról, hogy csak széles körű társadalmi egyetértés esetén épüljön új blokk - és az E.ON gázüzletágának megvásárlásáról is, amit feleslegesnek ítélnek a baloldali pártok.

A Fidesz szerint úgy tűnik, hogy "erősen döcög" az ellenzéki együttműködés. A baloldalnak még az egyeztetések témájában sem sikerül megállapodni, nemhogy a részletekben: gazdaságpolitikáról ülnek össze, de megegyezés híján ötletelnek.

Az elmúlt hetekben egyértelmű vált: régi és új baloldaliak egyetlen dologban értenek egyet: együtt vannak a megszorításokért. Most azt is világosan kimondták, hogy nem értenek egyet a rezsicsökkentéssel, és azzal, hogy az E.ON magyarországi földgázipari érdekeltségeinek visszavásárlásával Magyarországnak végre beleszólása lehet a magyar lakosság gázellátását érintő kérdésekbe, és ezzel újabb eszköz áll rendelkezésre a további rezsicsökkentéshez - olvasható a Fidesz-frakció közleményében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.