A Fidesz ismét Bajnait ostorozza

Hoppál Péter szerint számos ügyben, amikor Bajnai Gordon neve valamilyen módon felbukkant az elmúlt időszakban, a magyar állam mindig a rövidebbet húzta, apadt a nemzeti vagyon, veszítettek a magyar emberek.

A Fidesz szóvivője szerdán Pécsett tartott sajtótájékoztatóján ezen "problémás témakörökre" példaként a Hajdú-Bét, a Dataplex, a Postapalota, az MTV-székház ügyét, a Volánbusz fóti telephelyének bérlését, a Budapest Airport privatizációját, a sukorói telekcserét, a sanghaji világkiállítást hozta fel, amelyek közül több kapcsán nyomozás, eljárás is indult.

Hoppál Péter felidézte, hogy Bajnai Gordon, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője korábban politikusként és üzletemberként egyaránt fontos tisztségeket töltött be. Volt fejlesztési pénzeket felügyelő kormánybiztos, fejlesztési és gazdasági miniszter, kormányfő, politikusi korszaka előtt pedig vezető a Wallis cégcsoportnál.

A politikus megjegyezte: úgy tűnik, mintha Bajnai Gordon üzletemberi és politikusi pályájának találkozásánál túl sok olyan ügy lenne, amely azt mutatja: a magyar állam rosszul járt.

"Túl soknak tűnik a véletlen. Nem állítjuk, hogy az ügyek és Bajnai Gordon között feltétlen összefüggés van, csak kérdezünk. Azt kérdezzük Bajnai Gordontól, tud-e mást mondani ezekről az ügyekről, mint azt, amit a látszat mutat?" - fogalmazott Hoppál Péter.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.