A Fidesz gumikalapácsa

Az, hogy valaki hülye, felnőtt korban is kialakulhat, erre jó példa az edelényi polgármester - írja internetes naplójában Szanyi Tibor szocialista képviselő. Az MSZP odamondós politikusa baromságnak nevezte a Molnár Oszkár által előadott gumikalapácsos rémtörténetet.

Tegnap a (demokratikus hálózat) küldöttsége egy gumikalapácsot vitt Edelénybe - írja Szanyi Tibor a blogjában a kapcsolat.hu-n, hogy a "nagyeszű" polgármester azzal verje ki a fejéből a korábban hangoztatott baromságait, köztük azt, miszerint a cigány nők terhességük alatt ütlegelik magukat, hogy bolond gyerekeik szülessenek a nagyobb segélyek reményében. Edelény polgármestere gumikalapács nélkül is simán hülyévé vált. Neki ehhez elég volt a fideszes lét is.

Nem vagyok orvos, jegyzi meg Szanyi, de az tudom, hogy a magzatok elképesztő védelemben vannak az anyaméhen belül, nem utolsó sorban a magzatvíznek köszönhetően. Abban is biztos vagyok, hogy ilyen feltételezett magzatütlegelős akcióra aligha akadna vállalkozó, hiszen a mondott brutalitás ezernyi más galibát okozhat az anyának, semmint biztos lehessen abban, hogy magzatának éppen úgy találja el a fejét, hogy attól pont bolond legyen, és semmi más.

Az, hogy valaki hülye, az felnőtt korban is kialakulhat, erre jó példa az edelényi polgármester - vonja le a konklúziót a karakteres megszólalásairól ismert képviselő. Neki a polgármesteri hatalom, illetve a pártja által ácsingózott országos hatalom reménye vehette el a maradék eszét. Fóti kollégája szintén jócskán belehúzott az őrültségbe, midőn mikrofonnal dobálta meg a neki ellent mondót, Móron pedig már eladott földet akart a "polgári" polgármester pályázatra adni. Esztergomban a jobbos szavazók imádkoztak a polgári nagyvezírhez, hogy az mentené meg őket az ugyancsak fideszes városvezetőtől.

Eddig a kis ízelítő, vajon milyen világ várna ránk, ha a Fidesz megszerezné az országos kormányrudat, állapítja meg Szanyi. És tudja az ellenszert is: "ez ellen csak egyetlen gyógyszer van, jövő tavasszal el kell menni a szavazóhelységbe, beikszelni az MSZP-t, és bedobni az urnába a szavazólapokat. Én elég sűrűn kipróbáltam ezt az érzést, és megvallom, egész jó! Ajánlom mindenkinek".

Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.