A Fidelitas az Unicum hatásáról és az Együtt-PM-ről

A Fidelitas szerint az Együtt-PM képviselői nem tudják feldolgozni, hogy a következő hónapokban Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének, valamint Szekeres Imre szocialista és Kuncze Gábor volt szabad demokrata politikusnak fognak plakátolni.

A Fidesz ifjúsági szervezete közleményében így reagált Karácsony Gergely, a választási szövetség politikusa délelőtti, a kormánypárt Lendvay utcai székháza előtt - a paksi bővítés témájában - tartott sajtótájékoztatójára. A sajtótájékoztató előtt a választási szövetség több aktivistája átmászott a Fidesz székházának kerítésén, és közülük többen felkapaszkodtak az épület egyik erkélyére.

Karácsony Gergely az újságírók előtt arról beszélt, véleményük szerint a paksi bővítéssel kapcsolatos államközi megállapodás "kierőszakolása a Fidesz és Orbán Viktor erkölcsi megsemmisülését jelenti". A kormányfő egy tál lencséért, "tegyük hozzá, egy óriási nagy tál lencséért" eladott mindent, amit az elmúlt időszakban képviselt - fűzte hozzá.
A történtekre és az Együtt-PM képviselőire utalva a Fidelitas azt írta: Gyurcsányék jól fizetett alkalmazottaiként ma éppen a Fidesz-székház erkélyén bohóckodtak.

"Nem tudjuk, hogy tart-e még a hatása annak az Unicumnak, amit a Gyurcsánnyal kötött megállapodás napján vertek be munkaidőben, de az biztosnak látszik: az LMP szétverői lassan átveszik a Hallgató Hálózat jogköreit mind stílusban, mind eszközökben" - áll a közleményben.

A Fidelitas szerint az Együtt-PM politikusainak "két plakátolás és birtokháborítás között" el kellene gondolkodniuk azon, érdemes volt-e szétverniük egy olyan pártot, amely a "Lehet Más a Politika" jelszavával kampányolt, hogy aztán összefogjanak "a baloldali politikai panoptikum összes levitézlett arcával". Tegyék fel maguknak a kérdést: mennyit ér meg a remélt parlamenti helyük, ha olyanok ágyába fekszenek, akik nokiás dobozokban lopták szét a közvagyont és százmilliárdos adósságot nyomtak a fiatal generációk vállára? - írták.

A közleményben a Fidelitas idézte a PM-esek volt LMP-s képviselőtársát, Ertsey Katalint, aki - a közlemény szerint - azt mondta: ahogy ezekkel a srácokkal felmossák a padlót, az egyszerűen szívszorító.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.