A drogpartikkal vádolt fideszes visszatámad

Lazáry Viktor "sötét ügyekkel" vádolja leleplezőjét, aki szerint ez csak szellemi maszturbáció.

A korábban adócsalásért és okirat-hamisításért elítélt Czeglédy Csaba szocialista frakcióvezető az előző önkormányzati ciklusban Szombathely főállású alpolgármestereként egy budapesti székhelyű Kft.-nél is főállásban dolgozott, ami azonban ütközik az önkormányzati törvénnyel – állítja Lazáry Viktor, a vasi megyeszékhely jelenlegi, fideszes alpolgármestere, akit Czeglédy korábban, egy videófelvétel alapján drogfogyasztással gyanúsított meg.

Ebben az ügyben a rendőrség is nyomoz, nemrég Czeglédy azzal állt elő, hogy a Fidesz néhány önkormányzati képviselője, gazdasági vezetők és egy volt rendőrtiszt adriai és balatoni hajóutakon többször is drogozott és prostituáltakkal szórakozott, mégpedig a helyi szervezett alvilág jóvoltából.

Lazáry Viktor most azzal vágott vissza, hogy „Czeglédy Csabáról, aki az utóbbi időben hajtóvadászatot folytat a Fidesz helyi politikusai ellen újabb sötét ügy került napvilágra. Ha ismét bebizonyosodik, hogy Czeglédy Csaba hazug módon járt el ebben az ügyben is, úgy joggal kérdőjelezheti meg Szombathely és az ország közvéleménye is bármilyen korábbi vagy jövőbeni kijelentésének hitelességét.”

– A mindenki számára nyilvános vagyonbevallásomban mindig feltüntettem, hogy az alpolgármesterség mellett saját cégem ügyvezetője vagyok, s jogi előadóként is dolgozom egy káeftének – nyilatkozta tudósítónknak Czeglédy Csaba. Hozzátette: a jogi szakvizsgához előírták a jogi gyakorlatot, ezért vállalt előadói munkát, hiszen ellenkező esetben azzal vádolhatták volna meg, hogy az alpolgármesteri idejét akarja gyakorlatként elismertetni.

Lazáry közleményét a frakcióvezető tudósítónknak „szellemi maszturbációnak” nevezte. Úgy fogalmazott. kiderítették azt, amit 2006 és 2009 között nyilvánosan tettem, vagyis dolgoztam, s amivel nem követtem el az önkormányzati törvénybe ütköző cselekedetet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.