A Déli sem fogad és indít vonatokat

Váltóhiba miatt a Déli pályaudvar sem tud vonatokat indítani és fogadni Budapesten - közölte vasárnap kora délután Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese. A MÁV visszafizeti azok jegyét, akik nem indulnak útnak.

A nagy hideg miatt a váltó vonóvezetéke szakadt el a Déli pályaudvaron, a hiba kijavítása valószínűleg hatvan-kilencven percet vesz igénybe - mondta a sajtóügyeletes. Hozzátette: a Keleti pályaudvaron - ahol délelőtt a váltófűtés romlott el - sem állt még helyre a forgalom.

Ha az utas lemond az utazásról az időjárás okozta késések miatt, a vasárnapi menetjegyeket, helyjegyeket és pótjegyeket kezelési költség levonása nélkül visszafizeti a MÁV - mondta Peiper Károly. A Mávinform sajtóügyeletese szerint a Déli és a Keleti pályaudvar mellett Rákosrendező, Rákos és Vác sem tud vonatokat fogadni, illetve indítani.

A Miskolcot és Nyíregyházát érintő vonalakon jelentősek a késések, akárcsak a Budapest és Székesfehérvár között, ahol Polgárdinál méteres hótorlasz állta útját a vonatoknak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.