A csocsóasztal a legfontosabb az egri Fidesznek

A Fidesz szolgáltató párt: klubfoglalkozásokat, tanácsadásokat szerveznek, s minden hónapban adománygyűjtést is terveznek majd az Egri Polgárok Házában. Nem kevésbé fontos, hogy van csocsóasztal.

Megnyitották pénteken az Egri Polgárok Házát, a Fidesz ügyfélszolgálati irodáját – adta hírül vasárnap a Heol.hu Heves megyei hírportál. Martonné Adler Ildikó, a párt városi elnöke az eseményen úgy fogalmazott: a Rákóczi úti épület elhelyezkedése is szimbolikus: híd a Felsőváros és a belváros között. Ezzel szerinte szélesre tárják az ajtókat, élettel szeretnék megtölteni a helyiséget.

– Az északi városrész kapujában található az iroda, ez annak az üzenete, hogy Fidesz számára mindenki egyaránt fontos – mondta dr. Nyitrai Zsolt fideszes parlamenti képviselő.

Szerinte nem véletlen az elnevezés sem: a Fidesz szolgáltató párt, klubfoglalkozásokat, tanácsadásokat szerveznek, s minden hónapban adománygyűjtést is terveznek. De a legfontosabb persze – tette hozzá Nyitrai –, hogy van csocsóasztal, s frakciótársait mindjárt kihívta egy meccsre.

A megye kormánymegbízottja, Horváth László hangsúlyozta: az újabb erőpróba előtt fontos, hogy visszatérjenek azok a beszélgetések, amelyek az utóbbi időben elmaradtak, erre is kiváló helyszín lehet az Egri Polgárok Háza. Szabó Zsolt megyei pártelnök pedig kiemelte: Egerben már méltó háza van a polgároknak.

Az irodát önkéntesek hozták létre, ők is dolgoznak majd a helyiségben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.