A cenzor neve: Bencsik András

A cenzor neve: Bencsik András. A Demokrata főszerkesztője letiltotta annak az interjúnak a megjelentetését, amelyet lapjának munkatársa készített velem.

A fenti szöveget Puzsér Róbert kritikus tette közzé Facebook-oldalán. A csípős nyelvű szerkesztő - aki a Csillag születik zsűritagja volt - így kommentálta letiltása történetét: "A szovjet-magyar barátság rendíthetetlen híve és Orbán Vezénylő Tábornok Úr leghűségesebb csicskása újra megmutatta, hogy a bolsevik nem vész el, csak átalakul.

Egyrészt természetesen büszkeséggel tölt el, hogy Bencsik az államszocialista hőskor három T betűje közül engem a "tiltott" kategóriába sorolt, másrészt viszont hallatlanul irritál és nyomaszt, hogy egy ilyen szűk látókörű, mélyen romlott és cinikus seggnyaló az egyik legbefolyásosabb jobboldali véleményvezér lehet a XXI. századi Magyarországon.

Holnap a teljes interjút közzéteszem a facebook-oldalamon - ígéri Puzsér és hozzáteszi: "Mondhatnám továbbá, hogy Bencsik pedig szégyellje magát, de úgy tapasztaltam, hogy ebből a típusú emberből a gerinc, az erkölcs és a szégyenérzet egyaránt hiányzik."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.