A baranyai főkapitány feljelentette Mali Zoltánt

Dakos József, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője feljelentette Mali Zoltánt, Drávapiski független polgármesterét, mert Dakos szerint Mali megrágalmazta őt.

A feljelentésről a főkapitányság szűkszavú közleményt adott ki. Megkerestük Dakos Józsefet, ám ő csak annyit mondott, hogy Mali több alkalommal tett a blogjában és az újságokban olyan kijelentést, ami alkalmas az ő becsületének csorbítására.

Dakos nem nevezte meg a sérelmezett írásokat, így csak feltételezhetjük, hogy azért tett feljelentést, mert a Mali gyakran bírálta a megyei főkapitányság munkáját, s szavai azt sugallták, hogy a baranyai rendőrök szakszerűtlenül teszik a dolgukat, szemet hunynak bizonyos bűncselekmények felett, ráadásul hadjáratot folytatnak ellene, és céljuk az, hogy lejárassák őt.

Drávapiski Malival elégedetlen lakói a múlt évben feljelentést tettek a falu véleményük szerint törvénysértő gazdálkodása miatt, s ezért a rendőrség lassan már egy éve vizsgálja az önkormányzat működésének szabályosságát. Az ügynek még nincs gyanúsítottja. Dakos – miután feljelentést tett Mali ellen - kérte, hogy ezt az ügyet az ORFK vegye el Baranyától. Ez megtörtént, s mostantól a somogyi nyomozók vizsgálják a Mali ellen forduló drávapiski lakosok panaszainak megalapozottságát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.