„A Quaestor-ügy egy fideszes brókerbotrány”

A Demokratikus Koalíció (DK) arra kíváncsi, hogy "mélységeiben" milyen kapcsolatai voltak a Quaestornak a Fidesszel - mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt elnökségi tagja.
Kerék-Bárczy Szabolcs úgy fogalmazott: Tarsoly Csabáról, a cég elnök-vezérigazgatójáról elfogultság nélkül lehet úgy beszélni, mint egy "Fidesz közeli emberről", ezért az ügy "egy fideszes brókerbotrány". Megjegyezte, hogy a Magyar Nemzeti Banknak az elmúlt időszakban valószínűleg "sűrűn kellett félrenéznie" ahhoz, hogy ne találjon semmit a cégnél.

A DK elvárja, hogy a nyomozó hatóságok alaposan vizsgálják ki, a Quaestor cégei adtak-e támogatást a választási időszakban a Fidesznek vagy a Fidesz közeli médiának - jelentette ki az ellenzéki politikus. Emellett azt is kérik, fokozott figyelemmel vizsgálják ki, dolgoztak-e "Fidesz közeli pályázatírók" a Quaestor cégeinél.

Kerék-Bárczy Szabolcs felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy számoljon be arról, mikor beszélt utoljára Tarsoly Csabával.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.